About us

Passion driven hospitality services

Our goal is to make an impact with you, as one team. For an event that lasts.
House of BRUT

We believe in quality, instead of quantity.

BRUT Hospitality biedt ervaren en professioneel hospitality personeel op zowel high-end evenementen zoals VIP-decks van grote feesten, de business lounges en skyboxen bij voetbalclubs, als op zakelijke aangelegenheden zoals beurzen, netwerkbijeenkomsten en personeelsfeesten. Ook hebben wij horeca professionals in team BRUT die zonder problemen meedraaien in de horeca met bijvoorbeeld blad lopen of uw diner/lunch uitserveren. Door deze veelzijdigheid zijn onze gastvrouwen en gastheren binnen verschillende facetten op uw event in te zetten. Van een hartelijke ontvangst met een grote glimlach tot het uitserveren van versnaperingen en een glaasje bubbels.

Het sprankelende voorkomen van onze gastvrouwen en gastheren, van top tot teen gestyled, in combinatie met onze Twentse, harde werkersmentaliteit, maakt ons uniek en van enorme waarde vermeerdering voor uw evenement.

We zijn een jong, passie gedreven team dat energie krijgt van wat we doen, simpelweg omdat dit is wat we het liefste doen. Partners verblijden en verrassen, de verwachtingen van gasten overtreffen en dezelfde gasten vervolgens met een glimlach en mooie herinneringen naar huis zien vertrekken.

Wij staan voor eenheid, elegantie en exclusiviteit. Dit alles in combinatie met onze Twentse roots, waar we trots op zijn en wat ons onderscheidt in deze branche.

Maak van uw event een BRUT event, een event dat men niet snel zal vergeten door de oprechte persoonlijke aandacht en ons oog voor detail.

Meet our office team

Building our brand with enthusiasm
Owner / Founder
Nicoline Swerms Suwijn

Nicoline Swerms Suwijn

Projectmanager
Madee Schuttenbeld

Madee Schuttenbeld

Marketing
Meike van Ravenswoud

Meike van Ravenswoud

Projectmanager
Jessie Wiefferink

Jessie Wiefferink

Trainee Projectmanager
Marin van Agen

Marin van Agen